logo foto racebaaninfo

Over Racebaaninfo.nl

Antwoorden op vragen over deze website.

Wat is Racebaaninfo.nl?
Op Racebaaninfo.nl vind je een mix van informatie, racebaannieuws en persoonlijke ervaringen over slotcars en racebanen. Op deze site kun je ook interviews lezen met andere slotracers, winkeliers en andere racebaanenthousiasten.

Wat is het doel van deze site?
Meer dan 13 jaar geleden is Racebaaninfo.nl opgericht met als doel de racebaanhobby te promoten en inzichtelijk maken hoe de racebaanhobby in Nederland en België ervoor staat. Wie zijn onze medehobbyisten? Racebaaninfo.nl wil in contact komen met alle slotracers. Via de e-mail worden thuisracers, clubracers, winkeliers en anderen die iets te maken hebben met het slotracen ondervraagt over hun racebaan-activiteiten.

Door wie wordt deze site gemaakt?
Jan Willem van Capelleveen is de webmaster. Racebaaninfo.nl bestaat sinds 2005. In racebaankringen is Jan Willem bekend met de nickname JW (JeeWee), een thuisracer met een passie voor het verzamelen van racebaanboeken.

Zullen we racebaanvriendjes worden?
Racebaaninfo.nl zit op Facebook om contact te onderhouden met de (internationale) slotracegemeenschap. Er valt veel te zeggen over Facebook, zowel positief als negatief, maar het is een hele leuke manier om over de grens te kijken. Hoe ziet de racebaanwereld eruit? Wat doen slotracers in Spanje, Italië en de Verenigde Staten? Racebaaninfo heeft al meer dan 2.200 likes.

Doe het nu: like en volg Racebaaninfo.nl op Facebook.

Wat is Het Racebaanboek?
Het Racebaanboek is een gratis E-book (Pdf file) van meer dan 90 pagina’s en is gericht op beginners en gevorderden die (nog) meer plezier en succes willen hebben met het racen en met slotcars. Op dit moment worden de teksten herzien.

Kan ik mijzelf of iemand opgeven voor een interview?
Jazeker, stuur een e-mail naar jwvancapelleveen @ gmail.com.

Ik zit in de slotracebusiness en wil een product promoten, kan dat?
Natuurlijk is het mogelijk om je product te etaleren via Racebaaninfo.nl. Let wel, JW is altijd onafhankelijk is zijn commentaar.

Is er ook een Engelstalige variant van deze website?
Naast deze site onderhoud JW de Engelstalige website SlotCarAcademy.com. De teksten overlappen elkaar (meestal) niet. Racaebaaninfo is gericht op Nederlandse en Belgische thuisracers, clubracers, winkeliers en racebaanclubs. Daarnaast vind je op de Nederlandse site Het Racebaanboek.
De artikelen op de site SlotCarAcademy.com gaan over internationale racebaanenthousiasten, ‘people of the business’, de geschiedenis van het slotracen, racebaanboeken en magazines. Er is dus en duidelijke verdeling van de verschillende onderwerpen waardoor het voor Nederlandstalige slotracers interessant kan zijn ook de SlotCarAcademy te bezoeken.

Wil je reageren?
Tips, suggesties, vragen, kritiek en opmerkingen zijn van harte welkom via e-mail. Stuur een mail naar jwvancapelleveen @ gmail.com. Je krijgt snel antwoord van JW.