eco boost

Gulf en een Ecoboost

Wat vind jij de mooiste raceauto? Als mij die vraag gesteld zou worden, dan weet ik het antwoord onmiddellijk: de Porsche 917. Een andere favoriet is de Ford GT40. De eerste versie is natuurlijk de mooiste, maar de ‘nieuwe’ Ford GT is een prachtige auto. Laat ik die twee, in de Gulf en Ecoboost versie, voor mijn Carrera Digitaal racebaan hebben aangeschaft.

porsche gulf

De ‘Porsche 917K J.W. Automative Engineering No.6, Watkins Glen Test 1970’ Carrera Digital 124 is een droomauto. De Gulf kleuren hebben nog niet aan populariteit afgedaan, gelukkig, en daarom ben ik blij dat Carrera onlangs de Porsche 917K heeft uitgebracht.

ford gt race car

Ook relatief nieuw is de ‘Ford GT Race Car No. 68’. Toen ik deze auto bij de laatste editie van Le Mans zag rijden (op TV weliswaar), wist ik zeker dat ik deze auto ook als slotcar wilde hebben.

ford gt race eco boost

Omdat ik nog geen vaste racebaan heb, kan ik deze slotcars niet testen. Testberichten houd je nog tegoed.

2 gedachten over “Gulf en een Ecoboost”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *