Slotvisie

Op het forum van Slottrack kwam ik deze week het racebaanproject van Dagobert tegen. Op racebaan van Dagobert kan (later) gestreden worden in een race event dat begint en eindigt in de haven van het stadje Grange-le-Temple. In de post op het forum staan ook foto’s van het circuit in Reims. Dit doet mij sterk denken aan een oud project van mij. De Scalextric tribune en pitgebouwtjes heb ik een tijd geleden gebruikt om deze in de sfeer van Reims te maken. In het Duitse tijdschrift Car-On-Line heeft destijds (2005) dit artikel gestaan.

In de webwinkel van Slotracing Friesland zag ik de Leyland Transporter set van Proto Slot-kit staan. Wat een plaatje. Voor slechts € 500 kun je de trotse bezitter worden van deze prachtige transporter. Je moet nog wel de onderdelen, zoals een motor, assen en wielen kopen om het rijdend te krijgen.

Op het Slotforum staat een uitgebreide discussie met foto’s over de NSR Audi R18. JamieG trekt de volgende conclusie: “After running the Audi R18 for a while I can confirm it is an excellent NSR product able to compete against the Mosler.”

De laatste foto’s van de Minardi Ring zijn te bewonderen op het Slotforum.

Ook op het Slotforum vind je een interessant onderwerp voor mensen die de racebaan willen schilderen. Welke verf is het meest realistisch? Hier vind je het antwoord.

De Souterrain Cup is een groot succes geworden. Een prachtig initiatief . Vanuit het hele land zijn racende bloggers afgereisd naar Voorhout om daar in de kelder, uh souterrain, te strijden voor de bokaal (‘Championship of the Bloggers). Op alle blogs (o.a. Twettrack) is uitgebreid verslag gedaan.

De auto van de week is wat mij betreft de Corvette C6R van NSR. Deze prachtige orange uitvoering is bijna een must-have voor ons allemaal.

Tot slot wil ik jullie even wijzen op het prachtige beeldverslag dat Tim heeft gemaakt van de Slipstream 12,5 jaar races. Wat kan die vent spectaculaire slotrace foto’s maken. Dat zien we graag!

Naschrift (1 april): Guus van Slotracing Friesland wees mij er op dat de set compleet is, dus de kit is voorzien van alle onderdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *