12,5 jaar Slipstream

 
Ingezonden mededeling:

Dit voorjaar bestaat SlipStream al weer 12 ½ jaar, wat gaat dat toch hard! Deze mijlpaal willen we zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we, geheel in stijl, een 12 ½ uurs race houden op zaterdag 17 maart a.s.
 
Maar we pakken het anders dan anders aan. Wij zorgen voor de auto’s. Er staan 6 (plus 1 reserve) Slot.it Audi R8C wagens klaar. Deze zijn wedstrijdklaar gemaakt en staan dus ook al op schuimbandjes. Je hoeft dus sowieso al geen auto mee te nemen, een regelaar is voldoende. Mocht er iets kapot gaan, dan zal de pitcrew van SlipStream de reparaties zo snel en vakkundig mogelijk uitvoeren.
 
We gaan in teamvorm rijden. Dus meldt je aan met een team. Wat voor team? Dat maakt niet uit. Slotbloggers, krasse slotraceknarren, clubs, MRCN’ers, FSN’ers, 1 op 24’ers, 1 op 28’ers, 1 op 32’ers en andere slotraceliefhebbers staan helemaal vrij om een team samen te stellen en in te schrijven. Het minimaal aantal rijders per team is 4, het maximum is vrij. Het inschrijfgeld per team bedraagt 12 ½ Euro (hoe kunnen we het verzinnen?), en daarvoor krijgt het team ook nog eens 10 consumpties (10, dat dan weer wel).
 
We rijden 2 heats van 6 uur, waarbij de stints (rijbeurt per spoor) een uur duren. Er mag daarbij ongelimiteerd van rijder gewisseld worden. Dus mocht je kramp in je vinger krijgen of een ander ongemak, dan kan je teammaatje direct overnemen. O ja, dat halve uur hebben we nodig om telkens van spoor te wisselen. En als een team van spoor wisselt blijft de auto gewoon op het gereden spoor staan, zodat iedereen met de 6 verschillende auto’s rijdt. Redelijk eerlijk dus. Er zullen leuke prijsjes te winnen zijn en verder zal er voor iedere deelnemer ook nog een aandenken zijn. Er is ruimte voor 6 tot 8 teams. Mochten er meer dan 6 teams inschrijven dan gaan we teams in en uit laten draaien en duren de stints iets korter.
 
Maar het gaat hoofdzakelijk om het plezier en de gezelligheid. Daarom hebben we ook een iets meer uitgebreide catering dan normaal. Naast de gebruikelijke hapjes en drankjes zal er ook een barbecue zijn waarop verse hamburgers gaar (of erger?) gestookt gaan worden. Deze zullen samen met het broodje voor 2 ½ euro over de bar gaan. Er zijn ook belegde broodjes en andere hapjes, genoeg om de lange en gezellige dag door te komen.
 
Wil je meedoen? Schrijf je in met een team! Wil je niet rijden, kom dan gewoon langs voor de gezelligheid! Heb je geen team en wil je toch rijden? Schrijf dan ook in. We kunnen misschien wel een team van “losse” rijders samenstellen of je bij een team onderbrengen.
 
O ja, de club gaat die dag om 8 uur open en de wedstrijd start om 10 uur. De finish is zo rond 22.30 en het naborrelen duurt tot ……?????
 
Inschrijven via: info@slipstream-slotracing.nl
 
Tot 17 maart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *