International Toy Fair 2012

Via het Slotforum kun je goed volgen welke nieuwe modellen door de diverse merken zullen worden geïntroduceerd dit jaar.

Slot.it heeft een prachtige pits bij het digitale racesysteem staan. Eindelijk is het digi systeem klaar. Ik ben benieuwd of het aan zal slaan. Oogverblindend is de Lancia LC2 in Martini kleuren. Die moet op het lijstje. Slot.it komt ook met een snellere platte motor, de Flat 6 25.000 rpm.
Slot.it verrast ook met een hele bekende Porsche uit het Le Mans verleden.

Ninco heeft ook een fraaie Lancia in de aanbieding. Het digi systeem is er nog, maar geen innovaties. Voor het analoge systeem zijn wel wireless regelaars ontwikkeld. De helicopters en boten gaan het op den duur winnen van het slotracen, althans daar lijkt het op. Een zorgelijke ontwikkeling.

Avant Slot nieuwe versies uitbrengen van de Le Mans Peugeots en Audis. Daarnaast komt een nieuwe Lotus Elise GT1. Van de Mirage Gr8 (Le Mans 1975) moet je houden of niet. Een bijzonder model, want dat is het.

Carrera blijf het digitale racesysteem wel ontwikkelen. En dat doen ze goed. Bekijk de foto’s op het Slotforum.

Fietsen, Star Wars, Olympische Spelen en meer ongein bij Scalextric.

Scaleauto pronkt met de S7R en andere fraaie modellen. Die zijn goed bezig.

NSR gaat 2mm leveren voor de pro-racers. De assen, want daar gaat het over, zullen met die maat niet standaard in de auto’s komen. De Toyota LMP1 staat op mijn lijstje.

Ik ben er geen liefhebber van op de baan, maar de modellen van MRRC zien er geweldig uit. Dit oude merk blijft maar doorgaan.

‘Old soldiers never die’, dat lijkt het motto te zijn van Flyslot. Ze zijn er nog steeds, en hoe! Veel nieuwe modelle en de trucks zijn ook weer terug. En je kunt de auto’s nu ook beter horen… surf naar het Slotforum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *