NSR Audi R8

De Audi R8 van NSR (schaal 1:32) is een visueel aantrekkelijke auto. Deze zilveren uitvoering is niet echt opwindend, maar de eerste foto’s van andere uitvoeringen beloven veel goeds.

Dit model rijdt lekker en ligt goed op de baan. Ik vind deze auto prettige rijden dan de Corvette, maar dat ligt vermoedelijk aan de tandwielverhoudingen. Deze Audi is minder agressief, maar toch snel.

De auto is voorzien van een lange verstelbare ‘drop arm’ voor de slepers. Deze constructie kennen we van de Porsche en van de Corvette van NSR. De arm kan op vlakke GT banen ook vast worden gezet met een schroefje. Het subchassis is ook verstelbaar. De motor is nieuw. De ‘Anglewinder Balanced’ King Motor is krachtig (21,400 RPM & 350 g-cm Torque).Een gedachte over “NSR Audi R8”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *