Woensdagavond, Raceavond

Gisteravond werd er weer gestreden in huize JeeWee om de wisselbeker (de winnaar is verplicht deze mee naar huis te nemen en te tonen aan zijn echtgenote). Willem reed de hele avond constant. Zelfs bij het uit de baan vliegen was hij constant, want dat deed hij steevast in dezelfde bocht. Johny Crash lag ver achter hem, maar werd tweede.

De snelste ronden die zijn verreden door dit racegroepje op Pleasuredome worden genoteerd op het whiteboard. Gisteravond konden Willem en Johny Crash de tijden verbeteren. Willem heeft nu ten doel gesteld om onder de vier seconden te rijden. Dat is mij pas eenmaal gelukt.

De Stig en ik reden niet met de snelle Moslers van NSR, maar hadden besloten om met de nieuwe Porsches van NSR van start te gaan. Dit was geen wijze beslissing. Het kostte mij erg veel moeite (concentratie) om de wagen in de baan te houden. Dat lukte over het algemeen wel, maar finishte op grote achterstand, want ik werd vaak voorbij gereden. De Stig kon maar moeilijk wennen aan de Porsche en vloog geregeld van de baan.

Het was weer een leuke avond met de racevrienden.

2 gedachten over “Woensdagavond, Raceavond”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *